Rengøring til restaurant - Nemt og fleksibelt

Rengøring af restaurant når det passer dig

Når det handler om rengøring af restaurant, kan det være svært at finde tid til at gennemføre det i løbet af en travl dag. Derfor tilbyder N&C Service en fleksibel rengøring med en skræddersyet rengørings, der passer til din tidsplan. Vores professionelle rengøringspersonale er uddannet.

Så kan du føle dig tryg og sikker på, at din restaurant vil være ren og indbydende for dine gæster. Vi tilbyder en række forskellige rengøringstjenester, der kan tilpasses efter dine specifikke behov. Giv os et opkald i dag, og lad os hjælpe dig med at opretholde et rent og hygiejnisk miljø i din restaurant!

Restaurant rengøring i København

Stabil & Grundig rengøring af dit køkken

Rengøring Restaurant

Rengøring til restaurant - Specialister i Fødvarerengøring

Som restauratør er det vigtigt at tage ansvar for rengøringen af dit sted. Restaurantrengøring kræver mere grundighed og omtanke end almindelig rengøring. Rengøringen skal overholde Fødevarestyrelsens retningslinjer for at undgå bøvl og bøder. For at opnå det bedste resultat med rengøringen i din fødevareproduktion, så er det vigtigt at undersøge, hvilke rengørings- og desinfektionsmidler der kan hjælpe dig bedst muligt

Skræddersyet og tilpasset rengøringsplan

Vi skræddersyer en serviceaftale til hver kunde. Det kan evt være vikar i faste intervaller hver dag hele ugen. Eller måske skal i kun bruge en vikar i weekenden eller når i har større fester og der skal en ekstra hånd til i opvasken.

Med N&C Service får du en fleksibelt rengøringspartner til rengøring af din restaurant!

Vi yder rengøring til restauranter, kantiner og industrikøkkener.

Fleksibelt rengørinsfirma i København & Omegn

Hos N&C Service anvender altid miljøvenlige rengøringsprodukter med et smart doserings system så natur og miljøjet bliver skadet mindst muligt. Vores personale er erfaren og trænet i at håndtere diverse kemikalier korrekt.

Vi er et stabilt rengøringsfirma i København som udføre alle slags rengørings opgaver til restauranter. Med vores service, er det en let måde at få overstået dine rengørings opgaver på. Rengøring af restauranter udføres i København og omegn.

01

Døgnvagt 24/7

Vi yder rengøring til restaurant 24 timer i døgnet – 365 om året.

02

Rengøringsplan

N&C sørger for en tilpasset rengøring plan til hvert behov.

03

Restaurantrengøring

Erfarent rengørings personale med N&C Service

Vi ved hvor vigtigt det er med en skindende restaurant.

Det får du med N&C Service

Hos os er der ingen slinger i valsen, vi er med dig fra start og slutter ikke før du er tilfreds.

Vi har mange års erfaring rengøring til restauranter

Rengørings Vikar
Køkken Vikar

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage snarest

Hos N&C Service er vi dedikerede til at yde en fremragende service og grundige rengøringsresultater til virksomheder i alle størrelser. Ved at gå i dialog med hver enkelt kunde skaber vores team en unik løsning, der opfylder deres individuelle behov.

Populære Services

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her